
Pravá boloňská omáčka
Pravou boloňská omáčka má výbornou chuť a recept není vůbec složitý. Tato omáčka se výborně hodí k těstovinám nebo třeba do lasagní. Můžeme ji použít jako klasickou omáčku nebo nechat ...
Pravou boloňská omáčka má výbornou chuť a recept není vůbec složitý. Tato omáčka se výborně hodí k těstovinám nebo třeba do lasagní. Můžeme ji použít jako klasickou omáčku nebo nechat ...
Červená čočka je plná vitamínů a minerálů, nenadýmá a je velmi rychle uvařená. Proto je více jak předurčená k použití v polévce. S touto čočkou vykouzlíte velmi rychle výbornou a ...
Tato polévka je chuťově vyvážená, cizrna a červená paprika krásně doplní chuť mrkve. Navíc je doslova plná vitamínů a minerálů. Rozhodně nenahrazujte máslo olejem, protože vitamíny z mrkve jsou rozpustné ...
Třená bábovka je tradiční moučník. Avšak tento recept je mnohem zdravější než klasická bábovka. Bezlepková varianta obsahuje rýžovou mouku, která je bezlepková a také med místo cukru. Rýžovou mouku běžně ...