V zimě jsou krémové polévky ideální i jako teplá večeře, zvláště když se podávají s pečivem. Teplá polévka nás krásně prohřeje a zasytí. Navíc je velmi jednoduchá na přípravu a velmi rychlá.

Krémová pórková polévka
-
- Doba přípravy
- minut
-
- Doba vaření
- minut
-
- Počet porcí
- 6
- Obtížnost snadné
Hodnocení receptu
- (5 /5)
- (2 Hodnocení)
- Recept
- Postup receptu
- Vaše hodnocení a komentář? Text size
Ingredience
- zeleninový nebo masový vývar
- 1 velký pórek
- smetana na vaření
- sůl, pepř, muškátový oříšek
Instrukce
- 1. Pórek rozebereme na listy, které dobře umyjeme a nakrájíme je na střední kousky.
- 2. Kousky pórku zalijeme vývarem, tak aby byly ponořené a vaříme do změknutí.
- 3. Jakmile je pórek uvařený, přidáme smetanu a ještě chvilku povaříme. Nakonec vše dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem (na ten opatrně, má dost výraznou chuť) a rozmixujeme dohladka.
Instrukce
- 1. Pórek rozebereme na listy, které dobře umyjeme a nakrájíme je na střední kousky.
- 2. Kousky pórku zalijeme vývarem, tak aby byly ponořené a vaříme do změknutí.
- 3. Jakmile je pórek uvařený, přidáme smetanu a ještě chvilku povaříme. Nakonec vše dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem (na ten opatrně, má dost výraznou chuť) a rozmixujeme dohladka.
Autor
Jana
Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...
Přečtěte si více o tomto kuchaři ..
Hodnocení receptu
2 Lidé Hodnocení receptu
Průměrné hodnocení
(5 / 5)
Zatím žádné komentáře.