Hroznové jednohubky jsou skvělý a velmi nápaditý způsob, jak udělat jednohubky například pro děti. Navíc hroznový ježek krásně doplní každý slavnostní stůl. Jeho příprava je opravdu jednoduchá a rychlá.

Ovocné jednohubky ve tvaru ježka
-
- Doba přípravy
- minut
-
- Počet porcí
- 1 ježek
- Obtížnost snadné
Hodnocení receptu
- (2.5 /5)
- (2 Hodnocení)
- Recept
- Postup receptu
- Vaše hodnocení a komentář? Text size
Ingredience
- 1 hruška
- 1 větší hrozen vína
- hřebíček
- párátka špičatá na obou stranách
Instrukce
- 1. Ovoce omyjeme pod tekoucí vodou a nechame je osušit.
- 2. Štíhlejší okraj hrušky oloupeme a zkrátíme stopku. Kousek stopky ponecháme jako čumáček. Pokud chceme, můžeme jako čumáček použít černou olivu.
- 3. Jednotlivé hrozny napíchneme na párátko a zapícháme je do neoloupané části hrušky. Vykukující konce párátek by měly být stejně dlouhé. Hrozny zapichujeme těsně vedle sebe, aby nebyly vidět mezery.
- 4. Nakonec místo očí zapíchneme dva hřebíčky, které nám ježka krásně ovoní.
- Celková doba přípravy: 15 minut
- Chod: chuťovka, svačina
- Kategorie receptu: Nezařazené recepty
Instrukce
- 1. Ovoce omyjeme pod tekoucí vodou a nechame je osušit.
- 2. Štíhlejší okraj hrušky oloupeme a zkrátíme stopku. Kousek stopky ponecháme jako čumáček. Pokud chceme, můžeme jako čumáček použít černou olivu.
- 3. Jednotlivé hrozny napíchneme na párátko a zapícháme je do neoloupané části hrušky. Vykukující konce párátek by měly být stejně dlouhé. Hrozny zapichujeme těsně vedle sebe, aby nebyly vidět mezery.
- 4. Nakonec místo očí zapíchneme dva hřebíčky, které nám ježka krásně ovoní.
Autor
Jana
Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...
Přečtěte si více o tomto kuchaři ..
Hodnocení receptu
2 Lidé Hodnocení receptu
Průměrné hodnocení
(2.5 / 5)
Zatím žádné komentáře.