Pražená dýňová semínka

Výborná a zdravá dobrota na mlsání, ideální například k vínu nebo jen tak na chuť. Dýňová semínka jsou přímo nabitá minerály, například železem. Dýňová semínka jsou výborná neupravovaná, ale pražení jim dodá ještě lepší chuť. Můžeme je jíst jen tak na chuť nebo je přidávat například do salátů nebo jako zdravější variantu krutonů do polévek, například do Dýňové polévky.

Hodnocení receptu

  • (0 /5)
  • (0 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Semínka pražíme na pánvi, dokud se nenafouknou a lehce nezhnědnou (je lepší použít pokličku, aby nám semínka nevyskakovala z pánve). Semínka ještě na pánvi lehce osolíme.

Autor

Jana

Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...