Výborná a zdravá dobrota na mlsání, ideální například k vínu nebo jen tak na chuť. Dýňová semínka jsou přímo nabitá minerály, například železem. Dýňová semínka jsou výborná neupravovaná, ale pražení jim dodá ještě lepší chuť. Můžeme je jíst jen tak na chuť nebo je přidávat například do salátů nebo jako zdravější variantu krutonů do polévek, například do Dýňové polévky.

Pražená dýňová semínka
-
- Doba přípravy
- minut
-
- Doba vaření
- minut
-
- Počet porcí
- 100g
- Obtížnost snadné
Hodnocení receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnocení)
- Recept
- Postup receptu
- Vaše hodnocení a komentář? Text size
Ingredience
- 100g dýňových semínek
- sůl
Instrukce
- 1. Semínka pražíme na pánvi, dokud se nenafouknou a lehce nezhnědnou (je lepší použít pokličku, aby nám semínka nevyskakovala z pánve). Semínka ještě na pánvi lehce osolíme.
- Celková doba přípravy: 5 minut
- Chod: chuťovka
- Kategorie receptu: Nezařazené recepty
- Ingredience: dýně
Instrukce
- 1. Semínka pražíme na pánvi, dokud se nenafouknou a lehce nezhnědnou (je lepší použít pokličku, aby nám semínka nevyskakovala z pánve). Semínka ještě na pánvi lehce osolíme.
Autor
Jana
Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...
Přečtěte si více o tomto kuchaři ..
Hodnocení receptu
0 Lidé Hodnocení receptu
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
Zatím žádné komentáře.