Salát z červené řepy a celeru

Tento salát je doslova nabytý vitamíny a minerály, které obsahuje jak řepa, tak celer. Navíc jeho příprava je více než jednoduchá a opravdu blesková. Na výběr máme buď lehčí variantu s jogurtem, která má méně výraznou chuť (a méně kalorií), nebo variantu s majonézou. Varianta s majonézou je o něco chutnější.

Hodnocení receptu

  • (5 /5)
  • (1 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Řepu i celer si nastrouháme najemno, přidáme jogurt (zakysanou smetanu nebo majonézu), najemno nastrouhaný česnek, osolíme a okořeníme podle chuti a dobře promícháme.
  • 2. Podáváme jako výrazný salát například k masu, nebo jako samostatný salát s opečenou bagetkou.

Autor

Jana

Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...