Salát z červeného zelí

Tento salát je plný vitamínů už od pohledu. Díky použitému červenému zelí a červené cibuli má krásnou barvu, díky tomu moc hezky vypadá při servírování a není ho potřeba nijak zdobit. Navíc je velmi dobrý a jeho příprava je naprosto blesková.

Hodnocení receptu

  • (5 /5)
  • (1 Hodnocení)

Instrukce

  • 1. Zelí si dobře omyjeme, obereme vnější listy a pokrájíme ho na co nejmenší nudličky. Vložíme jej do mísy, posolíme a rukama výrazně pomačkáme. Cibuli nakrájíme na tenké proužky a přidáme k zelí. Salát opepříme a podle chuti přidáme olivový olej a ocet.
  • 2. Salát je nejlepší nechat alespoň 24 hodin uležet v ledničce, ale pokud nemáte čas, můžete jej okamžitě servírovat. Dobrou chuť!