Tento salát je plný vitamínů už od pohledu. Díky použitému červenému zelí a červené cibuli má krásnou barvu, díky tomu moc hezky vypadá při servírování a není ho potřeba nijak zdobit. Navíc je velmi dobrý a jeho příprava je naprosto blesková.

Salát z červeného zelí
-
- Doba přípravy
- minut
-
- Počet porcí
- 2 porce
- Obtížnost snadné
Hodnocení receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnocení)
- Recept
- Postup receptu
- Vaše hodnocení a komentář? Text size
Ingredience
- 250g čerstvého zelí (1/4 malého zelí)
- 50g červené cibule (1 malá cibule)
- sůl
- pepř
- olivový olej
- ocet
Instrukce
- 1. Zelí si dobře omyjeme, obereme vnější listy a pokrájíme ho na co nejmenší nudličky. Vložíme jej do mísy, posolíme a rukama výrazně pomačkáme. Cibuli nakrájíme na tenké proužky a přidáme k zelí. Salát opepříme a podle chuti přidáme olivový olej a ocet.
- 2. Salát je nejlepší nechat alespoň 24 hodin uležet v ledničce, ale pokud nemáte čas, můžete jej okamžitě servírovat. Dobrou chuť!
Instrukce
- 1. Zelí si dobře omyjeme, obereme vnější listy a pokrájíme ho na co nejmenší nudličky. Vložíme jej do mísy, posolíme a rukama výrazně pomačkáme. Cibuli nakrájíme na tenké proužky a přidáme k zelí. Salát opepříme a podle chuti přidáme olivový olej a ocet.
- 2. Salát je nejlepší nechat alespoň 24 hodin uležet v ledničce, ale pokud nemáte čas, můžete jej okamžitě servírovat. Dobrou chuť!
Autor
Jana
Velmi ráda vařím, peču a zkouším nové recepty. Mým velikým koníčkem je také pečení a zdobení dortů. Ráda si pochutnám na čemkoli dobrém, od jakéhokoli kvalitního masa až po vegetariánské ...
Přečtěte si více o tomto kuchaři ..
Hodnocení receptu
1 Lidé Hodnocení receptu
Průměrné hodnocení
(5 / 5)
Zatím žádné komentáře.