
Pečené smetanové brambory
Tento rychlý a jednoduchý recept na pečené brambory je překvapivě dobrý. Brambory mají příjemnou jemně česnekovo-smetanovou chuť (díky tomu, že jsou pečené nemá česnek příliš výraznou chuť a smetana jej ještě zjemní). ...
Tento rychlý a jednoduchý recept na pečené brambory je překvapivě dobrý. Brambory mají příjemnou jemně česnekovo-smetanovou chuť (díky tomu, že jsou pečené nemá česnek příliš výraznou chuť a smetana jej ještě zjemní). ...
Pravou boloňská omáčka má výbornou chuť a recept není vůbec složitý. Tato omáčka se výborně hodí k těstovinám nebo třeba do lasagní. Můžeme ji použít jako klasickou omáčku nebo nechat ...
Velmi zajímavá a chutná variace úpravy černého kořene, který chutná podobně jako chřest. Mně vzdáleně připomíná petržel, avšak jeho chuť je o hodně jemnější. Černý kořen je zde upraven na ...
Tyto pečené taštičky se zelím mají naprosto skvělou chuť. Jemně nasládlé těsto krásně kontrastuje s nakyslou chutí náplně. S těstem se navíc moc krásně pracuje (i s bezlepkovým). Jedná se o ideální jídlo ...
Příprava pizzy podle tohoto receptu není vůbec složitá a výsledek stojí opravdu za to. Navíc je tento recept velmi rychlý. S těstem se krásně pracuje, po upečení je krásně tenké s jemnou ...
Recept na fantastické a syté domácí burgery. Doporučujeme upéct si také domácí housky, pak tento recept opravdu nemá chybu. Výsledná chuť opravdu stojí za to, je naprosto luxusní. Housky jsou ...
Lečo je báječný letní pokrm. Je plný paprik a rajčat a tím pádem také plný zdraví. Dávám do něj vždycky také trochu klobásy, která nádherně doplní chuť zeleniny, ale určitě ...
Zapečené papriky jsou ideálním letním pokrmem. Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a krásně vypadá. Papriky můžeme plnit prakticky čímkoli, avšak sýr Cottage jim dodá svěží chuť a klobáska zase ...
Recept na rychlé, jednoduché a přitom velmi dobré jídlo, které krásně vypadá. Náplně můžeme střídat různě podle chuti nebo podle toho co máme zrovna doma k dispozici.
Jednoduchý a rychlý způsob jak si vyrobit například oběd na cesty. Tento recept je dobrý také jako lehká večeře.
Fazole jsou velmi zdravé a dobré, navíc dokáží na dlouhou dobu zasytit. Jedna z nejlepších úprav fazolí je zapékání. Tento recept vychází z tradičního valašského receptu, na který jsem narazila ...
Dýně se dá připravovat na všechny způsoby. Zapečená dýně s bešamelem a masovo-rajčatovou omáčkou je opravdu výborná. Recept je trošku pracnější, ale všechna ta práce opravdu stojí za to. Tímto ...
Recept na velmi dobrý a jednoduchý pokrm z kuřecího masa. Ideálním masem jsou kuřecí stehenní řízky, ale použít lze i řízky prsní, které budou díky dušení krásně šťavnaté.
Houbový kuba je skvělé jídlo, i když neobsahuje mnoho ingrediencí. Do klasického receptu se přidávají ječné kroupy. V tomto receptu jsem nahradila ječné kroupy jáhly, protože jáhly mají spoustu výhod. Jáhly ...
Čevapčiči je srbský národní recept. Můžeme jej buď opékat na pánvi nebo grilovat. Grilovaná varianta je o něco chutnější a možná i zdravější, protože část tuku se vypeče při grilování, ...
Recept na klasické skvělé jídlo. Paprika dodá omáčce výbornou chuť a sladká smetana ji krásně zjemní. Tento recept se ideálně hodí například na nedělní oběd!