Masová jídla

Hovězí guláš

5 Z 5 180 minut 4 porce

Podle tohoto receptu uvaříte opravdu poctivý guláš z hovězího masa. Kvůli množství použité cibule, není tento guláš potřeba zahušťovat. Když ho necháte uležet do druhého dne, jeho chuť bude ještě lepší ...

Získat recept

Grilovaný pstruh lososovitý

0 Z 5 8 minut 4 porce

Pstruh lososovitý je příbuzný lososovi a má také podobnou barvu masa. Jedná se o mořského lososa, kterého k nám dovážejí ze skandinávských umělých chovů. Jeho maso je poměrně tučné, proto je ...

Získat recept

Vepřové výpečky

0 Z 5 120 minut 4 porce

Vepřové výpečky jsou tradiční český pokrm. A ta vůně, která se line po celém domě, když je pečeme, všem se pak sbíhají sliny! Ideální je doplnit je bramborovými knedlíky nebo ...

Získat recept

Červená čočka na kari se slaninou

5 Z 5 10 minut 2 porce

Červená čočka je vyhledávanou surovinou hned z několika důvodů – obsahuje velmi mnoho vitamínů a minerálů, je uvařená během 5 minut a navíc nenadýmá. Její červená barva se během vaření ...

Získat recept

Hrachová kaše s cibulí a křupavou slaninou

0 Z 5 60 minut 4 porce

Hrachová kaše ze žlutého hrachu je velmi jednoduché tradiční jídlo, rychle zasytí a obsahuje velké množství vitamínů. Ještě lepší je nerozvařit hrách úplně, ale uvařit jej pouze na skus, tato ...

Získat recept

Zapečené cukety s masovou náplní

0 Z 5 60 minut 2 porce

Chuť těchto cuket zapečených s masem okořeněným výrazným kořením je prostě geniální! Zapečené cukety je jedno z mých nejoblíbenějších cuketových jídel už od té doby, co jsem je poprvé vyzkoušela. ...

Získat recept

Karbenátky s červenou řepou

0 Z 5 70 minut 2 porce

Červená řepa je velmi zdravá, takže se ji snažím alespoň občas zařadit do svého jídelníčku. A to nejen v její konzervované podobě. V tomto receptu je červená řepa zastoupena v ...

Získat recept