
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky jsou tradiční český pokrm. A ta vůně, která se line po celém domě, když je pečeme, všem se pak sbíhají sliny! Ideální je doplnit je bramborovými knedlíky nebo ...
Vepřové výpečky jsou tradiční český pokrm. A ta vůně, která se line po celém domě, když je pečeme, všem se pak sbíhají sliny! Ideální je doplnit je bramborovými knedlíky nebo ...
Červená čočka je vyhledávanou surovinou hned z několika důvodů – obsahuje velmi mnoho vitamínů a minerálů, je uvařená během 5 minut a navíc nenadýmá. Její červená barva se během vaření ...
Hrachová kaše ze žlutého hrachu je velmi jednoduché tradiční jídlo, rychle zasytí a obsahuje velké množství vitamínů. Ještě lepší je nerozvařit hrách úplně, ale uvařit jej pouze na skus, tato ...
Chuť těchto cuket zapečených s masem okořeněným výrazným kořením je prostě geniální! Zapečené cukety je jedno z mých nejoblíbenějších cuketových jídel už od té doby, co jsem je poprvé vyzkoušela. ...
Červená řepa je velmi zdravá, takže se ji snažím alespoň občas zařadit do svého jídelníčku. A to nejen v její konzervované podobě. V tomto receptu je červená řepa zastoupena v ...