Přílohy

Kategorie obsahuje ověřené recepty na různé přílohy k hlavnímu jídlu, například různě upravované brambory, zeleninové přílohy či tortilly.

Pšeničné tortily (vč. bezlepkové varianty)

5 Z 5 5 minut 5 placek á 20 cm

Recept na skvělé jídlo pocházející původně ze Španělska. Tortily se výborně hodí k salátu nebo třeba ke kuřecímu masu. Tyto domácí tortily, jsou hezky vláčné, takže se do nich dá ...

Získat recept

Zapékané brambory s česnekovým tvarohem a nivou

5 Z 5 40 minut 2 porce

Tento recept je velmi jednoduchý a opravdu velmi dobrý. Je skvělý jako příloha, ale může posloužit také jako jednoduché hlavní jídlo. Ideální je použít větší nové brambory, které mají jemnou ...

Získat recept

Zelené fazolky jako příloha

5 Z 5 20 minut 2 porce

Zelené fazolky jsou výbornou a zdravou přílohou k masu. V tomto receptu jsou doplněné slaninou, na stole společně krásně vypadají a velmi dobře chutnají, jenom je potřeba, aby byly uvařené pouze ...

Získat recept

Hrášek na másle

5 Z 5 10 minut 2 porce

Hrášek restovaný na másle je velmi jednoduchá, netradiční a výborná příloha k masu. Hodí se skvěle například ke steakům. Můžete jej využít také jako lehkou přílohu k jakémukoli jinému masu. Navíc jeho ...

Získat recept

Dušené kapustové zelí (nezahušťované)

0 Z 5 60 minut 4 porce

Kapustové zelí z čerstvé kapusty je velice chutné a zdravé. Tento recept je nezahuštěný moukou, chuť kapusty tak lépe vynikne a pokrm je lehčí. Dokonce myslím, že tento recept je ...

Získat recept